Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σύλλογος Φίλων Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Φίλων Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας Δήμου Παλαμά, στην αίθουσα του Μουσείου το πρωί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:30πμ

Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή φέτος, αυτό δείχνει και το ενδιαφέρον τους για το Μουσείο μας.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου όπου ευχήθηκε καλή χρονιά στο Σύλλογο και καλή συνέχεια στο σημαντικό έργο του.
Χαιρετισμό με ευχές επίσης απεύθηναν και η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Λία Ρογγανάκη, η πρόεδρος Τ.Κ. Ιτέας κ. Θεοδώρα Λύτρα και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Νίκος Καραγιάννης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Λύτρας αφού ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή για την καλή και άψογη συνεργασία, ευχήθηκε το 2020 να είναι μια καλή χρονιά για το Μουσείο, με περισσότερες δράσεις και εκδηλώσεις, ώστε να γνωρίσουν οι επισκέπτες αυτό το μοναδικό "κόσμημα" της περιοχής μας, να το αγαπήσουν και να το κάνουν "δικό τους" να γραφτούν και άλλα νέα μέλη στο σύλλογο ώστε να μεγαλώσει και να διεκδικεί.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα πάντα με το καταστατικό του συλλόγου, και η ετήσια γενική συνέλευση των μελών για τα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Βασίλειος Γερούκης και Σπυρίδων Ντάφος
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους:
Ο Αντιδήμαρχοι Θωμάς Κοντοβάϊος και Ράνια Φούντα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βαγγέλης Λύτρας, Φωτεινή Καραϊσκου και Χρήστος Σπυρόπουλος, οι πρώην δήμαρχοι Φύλλου Αντώνης Αναστασόπουλος και Δημήτρης Αγγέλου, ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας Αχιλλέας Μπαλαντίνας, η πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Ιτέας Τζένη Μακρή, ο Αρχαιολόγος και συγγραφέας Βαγγέλης Ντελής, η πρόεδρος Προαστίου Αθανασία Κρικώνη, ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά, Φύλλου και Ερμητσίου.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής