Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Στήν Ιτέα ο Δήμαρχος...



Σε Προάστιο και Ιτέα θα βρεθεί τις προσεχείς ημέρες (Τρίτη & Πέμπτη) ο Δήμαρχος Παλαμά Κος Κώστας Πατσιαλής όπου και θα έχει συζητήσεις σχετικά με προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες των τοπικών ενοτήτων Σελλάνων και Φύλλου.
Συγκεκριμένα την Τρίτη 7 Ιουνίου, από τις 08:00, ο δήμαρχος Παλαμά θα βρίσκεται στο δημαρχείο Προαστίου, όπου θα έχει συνεργασία με τον αντιδήμαρχο κ. Τσιρώνη, τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Σελλάνων, καθώς και τους δημοτικούς υπαλλήλους της δημοτικής Ενότητας Σελλάνων, για ζητήματα της περιοχής. Αμέσως μετά, ο δήμαρχος κ. Πατσιαλής θα δέχεται δημότες από τις κοινότητες των Σελλάνων, οι οποίοι θέλουν να του μεταφέρουν αιτήματα και να συζητήσουν μαζί του.
Την Πέμπτη 9 Ιουνίου ο δήμαρχος Παλαμά θα βρίσκεται στο δημαρχείο Ιτέας, από τις 08:00, όπου θα έχει σύσκεψη με τον αντιδήμαρχο Φύλλου κ. Λιάχανο, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τους προέδρους των τ.κ. της δημοτικής ενότητας Φύλλου, καθώς και τους δημοτικούς υπαλλήλους που εργάζονται στη δημοτική ενότητα Φύλλου, για να συζητήσουν ζητήματα που απασχολούν την περιοχή τους. Στη συνέχεια θα δεχτεί δημότες της περιοχής της δ.ε. Φύλλου και θα συζητήσει μαζί τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής