Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου...

Θέλω να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που έλαβαν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εκπαιδευτικούς και όλους τους γονείς για την αρωγή τους στην προσπάθεια επιτυχίας των μαθητών στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
Όλη η μαθητιώσα νεολαία πρέπει να γνωρίζει ότι ο στίβος της ζωής είναι ένας συνεχής αγώνας και η επιτυχία στη ζωή δεν είναι μόνο οι πανελλήνιες εξετάσεις.
Τέλος, εύχομαι να υπάρχει σε όλους υγεία και δύναμη, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι τους και κουράγιο στους γονείς των παιδιών για να διασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής