Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Αποχαιρετηστήρια γιορτή μαθητών στόν Λόφο...Μιά ευχάριστη έκπληξη έζησαν οσοι παρευρέθηκαν στην αποχαιρετηστήρια γιορτινή βραδιά των μαθητών στόν Λόφο της Ιτέας. Πλήθος μαθητών μαζί με τους γονείς, κατέκλυσαν από νωρίς τήν μαγούλα περιμένοντας με ανυπομονησία να αρχίσει η γιορτή.
Χαρά, συγκίνηση, ενθουσιασμός και περηφάνεια ήταν τα συναισθήματα όλων οσων έζησαν το γεγονός.
Παρευρέθηκαν οι επίσημοι Δήμαρχος Κώστας Πατσιαλής, ο πρόεδρος πολιτιστικού οργανισμού Κώστας Τζέλλας, ο Περιφεριακός σύμβουλος Αντώνης Αναστασόπουλος, ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Ιτέας Θεόδωρος Σδόγγος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Γκουσιάρης, Βαϊος Καραγιάννης, ο τοπικός σύμβουλος Βαγγέλης Λύτρας, ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Λιάχανος, οι Διευθυντές Σχολείου, Γυμνασίου, Λυκείου, οι καθηγητές Γυμνασίου - Λυκείου, οι Δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου, και ο Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου - Λυκείου.
Τήν γιορτή διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Ιτέας.
Ηταν μιά βραδιά αφιερωμένη στά παιδιά....3 σχόλια:

Ιτέα Καρδίτσας είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ, ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ........ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο πρώτα απ'όλα στα παιδιά γιατί πραγματικά το αξίζουν, κουραστήκαν αλλά θα έχουν κάτι να θυμούνται. Τη χαρά εκείνης της βραδιάς θα τη θυμούνται για πολύ καιρό ίσως και για πάντα. Μπράβο σε όλους λοιπόν διοργανωτές και παιδιά που αναγεννήσαν την Ιτέα.

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, μας χάρισαν μια απίστευτη βραδιά, καλή πρόοδο να έχουν, μπράβο τους...