Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

- Η Ιτέα γιόρτασε την επέτειο της 25ης Μαρτίου...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε την Κυριακή η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου και στην Ιτέα.
Μετά το πέρας της δοξολογίας και σε κλίμα Εθνικής ανάτασης πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στην κεντρική πλατεία του χωριού.


Η εκδήλωση άρχισε με κατάθεση στεφάνων από όλους τους φορείς, ποιήματα απο μικρούς μαθητές και ακολούθησε ομιλία εκπαιδευτικού η οποία εξείρε το νόημα των αγώνων και της θυσίας των ηρώων του απελευθερωτικού αγώνα του 1821.

Στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση όλων των μαθητών του νηπιαγωγίου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου Ιτέας.
Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και χορευτικά τμήματα διαφόρων ηλικιών.

Στη γιορτή παρεβρέθηκαν:
Ο Ιερέας του χωριού πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Λιάχανος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Γκουσιάρης και Βάϊος Καραγιάννης, ο πρόεδρος τ.κ. Θοδωρής Σδόγγος, οι τοπικοί σύμβουλοι, Ευάγγελος Λύτρας και Ηλίας Μακρής, ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Πολιτιστικού συλλόγου Ιτέας Αχιλλέας μπαλαντίνας, και η πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ιτέας Χαρίκλεια Μπαλλαντίνα.

Η όλη εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και σ΄αυτήν παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, που χειροκροτούσε θερμά τους συμμετέχοντες, για το ποιοτικό πρόγραμμα που παρουσίασαν...

                          Πατήστε πάνω στις γωτό για μεγένθυση...


















































1 σχόλιο:

Μίλτος Αναστασίου είπε...

Τέτοιες ομορφιές κάνουν το χωριό μας να ξεχωρίζει.Αξίζουν πολλά μπράβο πρώτα στο μέλλον του χωριού τα παιδιά και μετά στους Δασκάλους τους.Κρατήστε ψηλά την σημαία της Ελλάδας μας και φροντίστε για το μέλλον αυτού του τόπου...σας ευχαριστώ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής