Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

- Στο στόχαστρο της αστυνομίας τα "πειραγμένα παπάκια"...

Συνάντηση με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Παλαμά, αστυνόμο κ. Τηλέμαχο Σωτηρόπουλο, είχε ο αντιδήμαρχος Παλαμά και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Δημ. Πάτας, για διάφορα θέματα που απασχολούν το δήμο και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα του Α.Τ. Παλαμά.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως οι φθορές που υφίσταται δημοτική περιουσία (όπως παγκάκια και άλλα χρηστικά αντικείμενα), διάφορες κλοπές που έχουν καταγγελθεί από πολίτες, κ.ά.
Κυρίως, τη συνάντηση των δύο ανδρών απασχόλησε το θέμα της ηχορρύπανσης που προκαλείται (κατά την περίοδο άνοιξης και καλοκαιριού), από τα «πειραγμένα» μηχανάκια που οδηγούν άτομα  νεαρής κυρίως ηλικίας, ενοχλώντας κατά τις ώρες κοινής ησυχίας τους κατοίκους.
Η δημοτική Αρχή, κάνει δημοσίως παράκληση προς τους γονείς των παιδιών που οδηγούν μηχανάκια, ζητώντας τους να επιληφθούν οι ίδιοι την άριστη κατάσταση των δικύκλων, τα οποία δεν πρέπει να προκαλούν θορύβους και ηχορρύπανση, διότι η αστυνομία θα αναγκαστεί να προβεί σε αυστηρές κυρώσεις.  
Η δημοτική Αρχή Παλαμά, γνωρίζει την δύσκολη οικονομική κατάσταση που διάγουν οι δημότες και δεν θα ήθελε να βρεθούν σε δεινότερη θέση πληρώνοντας πρόστιμα χωρίς λόγο, αλλά θα πρέπει και οι δημότες να τηρούν τους νόμους και να σέβονται τους υπόλοιπους συνδημότες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής