Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

- Ημερίδα για το βαμβάκι...

Την Παρασκευή (6μμ) στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαμά, για την «οργάνωση, ποιότητα και φυτοπροστασία (πράσινο σκουλήκι) του βαμβακιού»

 



Το περιφερειακό Κέντρο Ελέγχου, Ταξινόμησης και Τυποποίησης Βάμβακος Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Παλαμά, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Βαμβάκι: Οργάνωση, Ποιότητα, Φυτοπροστασία (πράσινο σκουλήκι)», την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012, στις 6 μμ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, του Πολιτιστικού Κέντρου Παλαμά.
Το πρόγραμμα της Ημερίδας περιλαμβάνει τις παρακάτω εισηγήσεις:
6.00 μμ: «Σημασία προϊόντος, οργάνωση παραγωγής, ποιότητα» (Μωχάμεντ Νταράουσε)
6.15 μμ: «Ολοκληρωμένη διαχείριση του πράσινου και του ρόδινου σκουληκιού στο βαμβάκι» (Ζώης Ζαρταλούδης)
6.30 μμ: «Αντιμετώπιση λοιπών ζημιογόνων εχθρών της καλλιέργειας του βαμβακιού - αφίδων, λύγκου, θρίπα, αλευρωδών, τετρανύχων, κ.λπ. – (Θωμάς Γιτσόπουλος)
6.45 μμ: «Αντιμετώπιση των κυριότερων ζιζανίων στο βαμβάκι» (Θωμάς Γιτσόπουλος)
7.00 μμ: Διάλειμμα
7.15 μμ: «Συνιστώμενες οδηγίες για την αποφυγή ρύπανσης των νερών από σημειακές πηγές λόγω της χρήσης των γεωργικών φαρμάκων» (Σπύρος Βυζαντινόπουλος)
7.30 μμ: «Έλεγχος ψεκαστικών μηχανημάτων» (Αρετή Παπαγιαννοπούλου)
7.45 μμ: «Πρόταση οργάνωσης και παρακολούθησης της αντιμετώπισης κύριων και δευτερευόντων εχθρών στην  καλλιέργεια του βαμβακιού» (Ζώης Ζαρταλούδης)
8.00 μμ: Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής