Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

- Τόπος και χρόνος παράδοσης της πατάτας στον Παλαμά...

Όπως είναι γνωστό, την Παρασκευή και το Σάββατο θα παραδοθούν οι πατάτες που παρήγγειλαν κάτοικοι του δήμου Παλαμά από συνεταιρισμό του Νευροκοπίου, με την ευθύνη του Γραφείου Καθημερινότητας της Δ.Κ. Παλαμά. Οι παραγγελίες αφορούν ένα σύνολο 50 τόνων πατάτας, σε σακιά των 30 κιλών έκαστο, με τιμή ανά σακί 8,5 ευρώ.
Η παράδοση θα ξεκινήσει από την Παρασκευή το πρωί και θα τελειώσει Σάββατο απόγευμα, βάσει προγράμματος που ανακοινώνεται παρακάτω. Συγκεκριμένα:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/3/2012:
§        Τις πρωινές ώρες θα παραδοθούν οι πατάτες στις τοπικές κοινότητες Βλοχού, Πεδινού, Γοργοβιτών και Μάρκου. Όσοι κάτοικοι των παραπάνω χωριών έχουν παραγγείλει, να έρθουν σε συνεννόηση με τους προέδρους των τ.κ. για ακριβή ώρα και τόπο παράδοσης.
§        Από ώρα 13.00 ως 17.00, θα γίνει παράδοση στον Παλαμά για όσους έχουν αριθμό εντύπου παραγγελίας από 1 έως και 400. Η παράδοση στον Παλαμά, θα γίνει στην τοποθεσία της ζωοαγοράς (περιφερειακή οδός, κόμβος Μεταμόρφωσης).

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/3/2012:
§        Τι πρωινές ώρες θα παραδοθούν οι πατάτες στην Ιτέα (πλατεία). Όσοι κάτοικοι έχουν παραγγείλει να συνεννοηθούν με τον πρόεδρο της κοινότητας.
§        Το πρωί του Σαββάτου, θα συνεχιστεί στον Παλαμά η παράδοση, στον ίδιο χώρο (ζωοπάζαρο): Από τις 09.00 έως 12.00 το πρωί, θα παραδοθούν οι παραγγελίες με αριθμό από 401-700 και από 12.00-15.00 το μεσημέρι οι παραγγελίες από 701 έως τέλος.

Όσοι κάτοικοι του Παλαμά προσέλθουν στο χώρο του ζωοπάζαρου για να παραλάβουν τις πατάτες που παρήγγειλαν, θα πρέπει να προσέξουν τα εξής:
Η είσοδος των αυτοκινήτων τους, θα γίνεται μόνο από την ανατολική πλευρά της ζωοαγοράς. Παρακαλούνται να προσέρχονται την καθορισμένη ώρα, έχοντας μαζί τους τα έντυπα παραγγελίας και το ακριβές αντίτιμο, καθώς επίσης να είναι υπομονετικοί και να κρατούν αυστηρά τη σειρά τους. Μόνο έτσι θα υπάρξει γρήγορη και χωρίς προβλήματα παραλαβή των παραγγελιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής