Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

- Χωρίς Εθνική ντροπή....

Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, οι φαιδροί πολιτικοί της, φαιδρώς ενεργούν και πράττουν. Δεν είναι δυνατόν το παραπαίον πολιτικό σύστημα και οι ταγοί του, να συζητούν
μετά του πρωθυπουργού, εάν πρέπει να γίνουν ή όχι οι παρελάσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, φοβούμενοι τις αποδοκιμασίες των πολιτών.

Είναι κατάντια ακόμη και που το σκέφθηκαν αυτό.
Ο φόβος ορισμένων, που δια της ανικανότητος και της αθλιότητός τους έφεραν την χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και «κούρεψαν» αλύπητα μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές, έφτασε μέχρι του ξεπεσμού να προτείνουν κατάργηση των Εθνικών Επετείων χωρίς ντροπή. Χωρίς Εθνική ντροπή……..
Αλλά ποιά ντροπή μπορεί να έχουν οι απάτριδες;
Είναι άθλιοι ακόμη που το σκέφθηκαν και το συζήτησαν.
Πάνε να διαλύσουν τα πάντα για να επιβιώσουν αυτοί… οι άχρηστοι…. οι κενοί… οι δυνάστες της εξουσίας….
Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής