Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

- Ημερίδα για την οστεοαρθρίτιδα απο τον Σύλλογο Γυναικών Ιτέας

Ημερίδα για την οστεοαρθρίτιδα διοργάνωσε χθές Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 στις 5μμ ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας στο Δημοτικό κατάστημα.
Ο γιατρός Μιλτιάδης Γεωργούσης χειρούργος ορθοπαιδικός μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα για την οστεοπόρωση και οστεοαρθρίτιδα και για την πρόληψή τους.
Οι γυναίκες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και η πρόεδρος κα Τζένη Μακρή τις ευχαρίστησε όλες για την συμμετοχή καθώς επίσης και τον γιατρό για την ομιλία του.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής