Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ανακαλύφθηκε μήπως το εμβόλιο για τον καρκίνο;

Πλησιάζει η ώρα για τα πρώτα αποτελέσματα από την πειραματική χορήγηση σε 1.100 ασθενείς του εμβολίου κατά του καρκίνου Telo Vac που ανακαλύφθηκε από τον Έλληνα Τζον Νεοπτόλεμο.

Εφόσον αυτά κριθούν ικανοποιητικά, το νέο «όπλο» θα πάει προς έγκριση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκου και σύντομα θα μπορεί να αρχίσει η ευρεία χορήγησή του!

Ο καθηγητής Ογκολογίας του πανεπιστημίου του Λίβερπουλ κ. Tζον Νεοπτόλεμος με τη δημιουργία του εμβολίου Telo Vac φιλοδοξεί να προσθέσει στη φαρέτρα των επιστημόνων ένα σημαντικό όπλο στη μάχη κατά του καρκίνου.

Το Telo Vac άρχισε να χορηγείται πειραματικά σε ασθενείς που έπασχαν από καρκίνο στο πάγκρεας. Σε ό,τι αφορά αυτήν την επιλογή του να επικεντρωθεί στον καρκίνο του παγκρέατος ο καθηγητής Νεοπτόλεμος μιλώντας είχε αναφέρει:
«Μιλάμε για την πιο δύσκολη μορφή καρκίνου που υπάρχει. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει μια θεραπεία που λειτουργεί αποτελεσματικά. Ακόμα και η χημειοθεραπεία δεν έχει πολύ καλά αποτελέσματα».

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης του εμβολίου, ο καθηγητής Νεοπτόλεμος εξηγεί ότι το εμβόλιο που δημιούργησε ουσιαστικά «ξυπνά» το ανοσοποιητικό σύστημα. Όπως λέει, τα κύτταρα επικοινωνούν στέλνοντας χημικά σήματα. Η ιδιαιτερότητα των καρκινικών κυττάρων είναι ότι «καμουφλάρονται» με τέτοιο τρόπο, ώστε τα σήματα που εκπέμπουν να μην αναγνωρίζονται από το ανοσοποιητικό σύστημα.
«Το εμβόλιο ουσιαστικά κάνει τα κύτταρα να ξυπνούν και να αναγνωρίζουν ότι υπάρχει καρκίνος».

Έχει επίσης δηλώσει:  «Το εμβόλιο αρέσει στους ασθενείς και στους θεράποντες γιατρούς, γιατί, εκτός των άλλων, έχει και τις μικρότερες δυνατές παρενέργειες»

Ενδιαφέρουσα ομιλία του σε βίντεο:
http://www.ecancermedicalscience.com/tv/?play=194


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής