Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Επιστροφή Φ.Π.Α. Αγροτών απο την "ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ" Καρδίτσας

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ «Η ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ»

Δ/νση :Γρ. Λαμπράκη 10 (2ος, 3ος & 4ος όροφος)
Τ.Κ. :43100, Καρδίτσα
Τηλ. :24410-25100, 24410-23700
Fax. :24410-25113
E-mail: neaenosi_kard@yahoo.gr  

                                     Επιστροφή Φ.Π.Α. Αγροτών
                   
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καρδιτσιωτών Αγροτών «Η ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ» ενημερώνει τους παραγωγούς ότι παραλαμβάνει τιμολόγια επιστροφής Φ.Π.Α. που έχουν εκδοθεί μέχρι 31-12-2013.

Η παραλαβή θα γίνεται στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΕΝΩΣΗΣ (Γρ. Λαμπράκη 10) στον 2ο όροφο καθημερινά από 9:00-14:00 μ.μ.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συναδέλφους αγρότες ότι η καταχώρηση των τιμολογίων θα πραγματοποιηθεί από το εξειδικευμένο και έμπειρο υπαλληλικό προσωπικό του Συνεταιρισμού μας και μέσα από το ολοκαίνουργιο ειδικό πρόγραμμα για την Καταχώρηση Τιμολογίων Αγροτικών Προϊόντων για Επιστροφή ΦΠΑ, το οποίο ελαχιστοποιεί την πιθανότητα λάθους.

Τέλος, με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους παραγωγούς του Νομού για την ψήφο εμπιστοσύνης που μας δίνουν καθημερινά, σημειώνοντας πολύ μεγάλη προσέλευση για την παράδοση των τιμολογίων, και παράλληλα ζητώντας να ενημερωθούν και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχει το νεοσύστατο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών μας.

Η στήριξή σας μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε και κίνητρο για να γινόμαστε καλύτεροι.  

Με τιμή
Βασίλης Γιαννάκος

3 σχόλια:

φτωχος αγροτης είπε...

ετσι μπραβο σημα κατατεθεν η νεα ενωση και με εμπιστοσυνη και σιγουρια...

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να λειτουργήσει και το οινοποιείο αλλά και να υιοθετηθεί ένας ποιοτικός τρόπος παραγωγής προϊόντων με πιστοποίηση και εξαγώγιμο προφίλ. Ποιότητα και πιστοποίηση , δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Ανώνυμος είπε...

Mιλησαν και τσ λαμογια για διαφανια

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής