Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Μια υπέροχη εκδρομή στο Περτούλι με τον Σύλλογο Γυναικών Ιτέας

Με σύμμαχο τον καιρό και με μια ηλιόλουστη μέρα ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας απόλαυσε μια θαυμάσια εκδρομή στο Περτούλι Τρικάλων στην οποία χορηγός της ήταν η κ. Φωτεινή Καραϊσκου.

Με πρώτο σταθμό την Πύλη Τρικάλων επισκεύθηκαν και προσκύνησαν την εκκλησία "Πόρτα Παναγιά" που είναι κτισμένη απο τον αρχαίο ναό της Αθηνάς.

Στη συνέχεια απολαμβάνοντας ενα φανταστικό αλπικό τοπίο κατευθύνθηκαν προς το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου όπου απόλαυσαν τον καφέ και τα αφεψημά του στο SΗALLET του χιονοδρομικού κέντρου.
Εκεί όσες ήθελαν ανέβηκαν στο lift και απόλαυσαν απο ψηλά όλη τη θέα που μας χάρισε απλόχερα η φύση.

Αφού γευμάτισαν στην ταβέρνα του Παναγιώτη στο Περτούλη, αναχώρησαν για τη Ελάτη όπου είχαν ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ στον παραδοσιακό οικισμό.
Αργότερα επιβηβάστηκαν στο λεοφωρείο και επέστρεψαν αργά το απόγευμα στην Ιτέα.

Το Δ.Σ ευχαριστεί την χορηγό κ. Φωτεινή Καραϊσκου και όλες τις κυρίες που συμμετείχαν στην εκδρομή.

     Με τιμή
  Η πρόεδρος
 Τζένη Μακρή



























1 σχόλιο:

Φωτεινή Καραϊσκου είπε...

Η οικονομική δυσπραγία των τελευταίων ετών έχει απογοητεύσει πολλούς συνανθρώπους μας.

Ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια, να σταθεί αρωγός και συμμέτοχος στους συλλόγους του τόπου μας.

Ιδιαίτερα οταν πρόκειται για ένα σύλλογο που κρατά τους συντοπίτες μας ζωντανούς και ενεργούς ωστε να ξεφύγουν για λίγο απο τα προβλήματα και να δουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Θέλω απ' την πλευρα μου να ευχαριστήσω το Δ.Σ. Συλλόγου Γυναικών Ιτέας καθώς και όλες τις κυρίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου για την εκδρομή στο Περτούλι και οχι μόνο.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής