Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Υλοποιείται η Πράξη: «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Προώθηση της Απασχόλησης στη Θεσσαλία»

Αφορά ανέργους (με έμφαση στις γυναίκες και τους νέους κάτω των 25 ετών,)  νέους επιστήμονες και ασφαλισμένους του ΟΓΑ.

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης: «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Προώθηση της Απασχόλησης στη Θεσσαλία», η οποία εντάσσεται στη Δράση 7: «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 07: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες, κατοίκους του Δήμου Καρδίτσας που πληρούν μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην εν λόγω Πράξη:

- Είναι Άνεργοι (ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις γυναίκες και στους νέους κάτω των 25
ετών που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, οι οποίοι πλήττονται
περισσότερο από την ανεργία),

- Είναι Νέοι Επιστήμονες (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι,
μηχανικοί που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών),

- Είναι Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ

Προθεσμίες και Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αναζητήσουν την Αίτηση Συμμετοχής και τα σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος έντυπα (Πρόσκληση, ανακοινώσεις κλπ) στο Δήμο Καρδίτσας, Δημαρχείο, Αρτεσιανού 1, Αίθουσα Δημ. Συμβουλίου, κα Καραμπέκου Βασιλική  2441350772 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hermes-thessaly.gr.

Όσοι/ες επιθυμούν, μπορούν να υποβάλλουν Αίτηση Συμμετοχής στην Πράξη, αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου -με θεώρηση ως προς το γνήσιο της υπογραφής- από τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 έως την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 και ώρες 9:30-11:00 στην ανωτέρω διεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής