Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Τελικά πότε θα πιούμε καθαρό νερό στο Φύλλο;

Δυστυχώς, αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που έγινε το απίθανο, δηλαδή βρέθηκε χρηματοδότηση μέσω Ε.Ε.Τ.Α.Α. για το έργο, ακόμα δεν έχουμε μια ξεκάθαρη απάντηση από τους Υπεύθυνους για την εξέλιξη της υπόθεσης μας.

Επειδή το θέμα όμως είναι πολύ σοβαρό, καθώς το νερό είναι αυταπόδεικτα δωρεάν δικαίωμα κάθε ανθρώπου, ζητάμε να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο αυτής της Δευτέρας (μπαίνοντας από τώρα ως θέμα με προτεραιότητα στην ατζέντα) για να ενημερωθούν οι κάτοικοι του Φύλλου άμεσα.

Επειδή  προφανώς δεν είναι εφικτό όλοι οι παραπάνω πραγματικά ενδαφερόμενοι να παρευρίσκονται στην συνεδρίαση του επόμενου δημοτικου συμβουλίου, αναλαμβάνουμε σαν ομάδα να προβάλουμε Live μέσω Internet την συνεδρίαση για να ενημερωθουν άμμεσα και κατευθείαν απο την ιδια την διοίκηση του Δήμου.

Εμείς σαν ομάδα θα θέλαμε επίσης να καταλάβουμε γιατί το τελευταίο βήμα (που έμεινε να κάνει ο Δήμος) δεν έγινε ακόμα.
Τα υπόλοιπα και ουσιαστικότερα τα εκαναν οι κάτοικοι που με την βοήθεια της αντιπολίτευσης στην ευρευση της πηγής χρηματοδότησης πήγαμε με την συμμετοχή όλων των βουλευτών και του Αντιπεριφεριαρχή στον Yπουργό εσωτερικών ο οποίος δεσμεύτηκε να υπογράψει.

Τώρα κινδυνεύουμε να χάσουμε τη χρηματοδότηση, απλά και μόνο εξαιτίας κωλυσιεργίας και κακών χειρισμών. Αλλά και η προσωρινή λύση της καινούριας γεώτρησης καθυστερεί αδικαιολόγητα τόσους μήνες.
Τι γίνεται τελικά;

Περιμένουμε το Δήμο Παλαμά και τη ΔΕΥΑΠ να λάβουν επισήμως θέση και να μπει το θέμα μας στην ατζέντα του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 24/2/14 ως θέμα μείζονος προτεραιότητας, όπως τους ζητήσαμε και στη μεταξύ μας τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά και εγγράφως με την υπ’ αρ.  5495 21/02/2014 αίτησή μας.

Επίσης καλούμε όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης, καθώς και τους υποψηφίους συνδυασμούς, που σαφώς θα παρακολουθούν πιο στενά τις εξελίξεις λόγω θέσης, να λάβουν ανοιχτά επίσημη θέση γραπτώς, σχετικά με το φλέγον ζήτημα.

      Με εκτίμηση (και απόγνωση)
   Ομάδα Καθαρό Νερό για το Φύλλο

http://savefyllo.blogspot.gr/2014/02/blog-post_21.html



2 σχόλια:

Βαγγέλης Παπαβασιλείου είπε...

Αναρωτιέμαστε :
Οι κάτοικοι με τις δικές τους προσπάθειες και την βοήθεια του Κου Σακελαρίου βρήκαν πηγή χρηματοδότησης. Όταν ο Δήμος έλεγε δεν υπάρχει Χρηματοδότηση. Την προώθησαν και έφτασε με την βοήθεια του Κα Τσιάκου σε συνάντηση με τους Βουλευτές και τον Υπουργό, να υπογραφεί. ( Δυστυχώς η μελέτη που έλεγε ο Δήμος οτι έχει έτοιμη δεν επέτρεψε τον Υπουργό να υπογράψει ) . Απαράδεκτο , Πάγωσε την προσπάθεια μας. Απο τότε και για τέσσερις μήνες η υπογραφή δεν εχει μπεί ακόμα . Είναι ποιο δύσκολο αυτό απο αυτά που έγιναν για να φτάσουμε στον Υπουργό ?

Θα ασχοληθούν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να μας ενημερώσουν ?

Ανώνυμος είπε...

Είναι ψεύτες, ανίκανοι και επικίνδυνοι.
Τελικά αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής