Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Μια λαοθάλασσα οργής των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας

Μια λαοθάλασσα αγροτών, εργατών, μικρομεσαίων επαγγελματοβιοτεχνών, νέων και ανέργων από ολόκληρη τη Θεσσαλία, αλλά και την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη πορεία σήμερα το μεσημέρι της Κυριακής από το μπλόκο της Νίκαιας μέχρι τη νέα εθνική οδό στο ύψος του IKEA, όπου πραγματοποιήθηκε συμβολικός αποκλεισμός για δύο περίπου ώρες.

Νωρίτερα, η ισχυρή αστυνομική δύναμη που σήμερα υπήρξε ιδιαίτερα διακριτική επέτρεψε χωρίς εντάσεις και επεισόδια να περάσει η πορεία τις κλούβες των ΜΑΤ που απέκλειαν το δρόμο.Αρκετές χιλιάδες ήταν οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των επικεφαλής του μπλόκου, δημιουργώντας μια πραγματική λαοθάλασσα που διατράνωσε τα δίκαια των αιτημάτων των αγροτών.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής