Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Αυτά ήταν τα σημερινά θέματα των πανελληνίων για τα Αρχαία και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης

Με δύο «κομβικά» μαθήματα - Αρχαία και Μαθηματικά κατεύθυνσης, η επίδοση στα οποία κρίνει κατά μεγάλο βαθμό την εισαγωγή στη νομική, τις φιλολογίες, τα φυσικομαθηματικά τμήματα και τις πολυτεχνικές σχολές, συνεχίστηκαν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους του Γενικού Λυκείου. 

Εκτός από το ότι και τα δύο μαθήματα είναι υψηλής βαρύτητας, το δεύτερο κοινό - για συγκυριακούς λόγους- χαρακτηριστικό τους είναι ότι και στα δύο πέρυσι κατεγράφη η μεγαλύτερη αποτυχία της τελευταίας εξαετίας, με τα υψηλότερα ποσοστά γραπτών κάτω από τη βάση.

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ












Εκτύπωσε αυτή την ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής