Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγρότες τι κάνετε αν σας κατασχέσουν τις επιδοτήσεις σας;

ΠΡΟΣΟΧΗ
Αν καταβληθεί η πετσοκομμένη Ενιαία Ενίσχυση και παρατηρηθούν φαινόμενα κατασχέσεων πράγμα που ρητώς απαγορεύεται από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, (Δεν το τόλμησε καμία κυβέρνηση ως τώρα) θα προβείτε στις εξής ενέργειες:

Ζητάτε αμέσως ένα χαρτί απο την τράπεζα  ότι ο λογαριασμό σας έχει κατασχεθεί, στην συνέχεια ζητάτε απο την ΔΟΥ άλλο χαρτί που να αναλύει τον λόγο για τον οποίο κατασχέθηκε ο λογαριασμός σας και αμέσως να επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ  Βάκη Τσιομπανίδη Κινητό: 6943077470  ή με την υπεύθυνη του Νομικού Τμήματος του ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ του ΑΓΡΟΤΗ  δικηγόρο Κυρία Γιαλίδη Ευαγγελία Κινητό: 6941540560, ώστε να κινηθεί η διαδικασία για επιστροφή των χρημάτων Σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής