Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ελέγχετε τα σχολικά βιβλία των παιδιών σας;

Εσείς που έχετε παιδιά ελεγχετε τα σχολικά βιβλία τους;
Ποιός θα το πίστευε αν του έλεγα οτι στο βιβλίο της Β΄ Γυμνασίου με τίτλο "ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" στήν σελίδα 39 υπάρχει κείμενο που αναφέρει:

"Οι εταίρες έναντι χρηματικής αμοιβής ή άλλων παροχών προσέφεραν την συντροφιά τους σε ανύπαντρους ή παντρεμένους άντρες....

...Και συνεχίζει η μετάφραση απο Αρχαία κωμωδία:

"κατ΄αρχάς ένα μόνο τις ενδιαφέρει: να κερδίζουν και να λεηλατούν όσους τις πλησιάζουν..και όταν κάποτε πλουτίσουν στρατολογούν νέες εταίρες πρωτόβγαλτες στο επάγγελμα...δεν έχει κάποια γλουτούς, της προσθέτει με ραμμένους κάτω από το φόρεμα...έτσι όσοι την βλέπουν εκστασιάζονται με τα οπίσθιά της..."

...Μετά καταλήγει το μάθημα στήν ακόλουθη άσκηση:

"Να γράψετε τις προδιαγραφές για την εμφάνιση και τη συμπεριφορά της ιδεώδους εταίρας...".

Ξέρω είναι απίστευτο γι αυτό σας παραθέτω το link του Υπουργείου Παιδίας παρακάτω:

...πατήστε και δείτε στίς σελίδες 39 & 40.....ΕΔΩ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής