Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές για το Νέο Έτος από το Δήμαρχο Παλαμά

Συνδημότες και συνδημότισσες
Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με ελπίδα ότι θα φέρει σε όλους μας υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ευόδωση των προσδοκιών μας. Ελπίζουμε ότι στη νέα χρονιά θα υπάρξει βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών όχι μόνο του Δήμου μας αλλά και ολόκληρης της χώρας και υφηλίου, ιδιαίτερα δε των αδυνάτων και ευάλωτων ατόμων. Με βεβαιότητα ότι η συνεισφορά του καθενός μας, ατομικά και συλλογικά, είναι κρίσιμη για την αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής και την ανάπτυξη, ευχόμαστε να πορευτούμε όλοι με πνεύμα και έργο συνεργασίας, προσφοράς και αλληλεγγύης.

Η Δημοτική Αρχή του Παλαμά για μια ακόμα χρονιά συνεχίζει το έργο της για τη στήριξη των πολιτών και την ανάπτυξη του Δήμου, με σχέδιο, διαφάνεια, ισονομία, συνεργασία και αισιοδοξία για το μέλλον, πιστεύοντας στη δύναμη των ανθρώπων και της ενότητας.
Εύχομαι σε όλες και όλους, το 2016 να φέρει υγεία, δύναμη, αξίες ηθικές και έργο προσφοράς και δημιουργίας.

Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος!!!

Ο Δήμαρχος Παλαμά
Γιώργος Σακελλαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής