Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Την παραμονή Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας.

Απο νωρίς η αίθουσα του Δημαρχείου γέμισε παιδιά για την καθιερωμένη παιδική ταινία και τον Αγιο Βασίλη να τούς μοιράζει καραμέλες και να φωτογραφίζεται μαζί τους.

Στή συνέχεια η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα.
Ο Πρόεδρος Αχιλλέας Μπαλαντίνας καλωσόρισε και ευχήθηκε τούς παρόντες ανοίγοντας την γιορτή.
Ακολούθησε η χορωδία του συλλόγου με τη συνοδεία της μουσικού κ. Χριστίνας Μαντοπούλου και με τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Αχιλλέα Μπίμπιλα μας έβαλε στο πνεύμα των εορτών με τραγούδια και κάλαντα απ' όλη την Ελλάδα.
Ακολούθησε βράβευση όλων των επιτυχόντων μαθητών-ριών του Λυκείου Ιτέας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ανώτατες και ανώτερες σχολές.

Με το πέρας της εκδήλωσης τα παιδιά θα άφησαν στον ουρανό της Ιτέας τα φαναράκια των ευχών.

Στην γιορτή παρευρέθηκαν επίσης οι:
Πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Τζέλλας και Αντώνης Λωρίδας, ο Δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Κοντοβάϊος, ο πρόεδρος Τ.Κ Ιτέας Βαγγέλης Λύτρας και ο πρόεδρος της "Νέας Ενωσης" Καρδίτσας Βασίλης Γιαννάκος.

Ηταν μια υπέροχη γιορτινή βραδιά για όλους, απ΄αυτές που μας έχει συνηθίσει ο Πολιτιστικός κάθε χρόνο....





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής