Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικου καφέ απο τον Σύλλογο Γυναικών Παλαμά

Την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων γιορτών στον Παλαμά σηματοδοτεί ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά με το Χριστουγεννιάτικο Καφέ που διοργανώνει την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου  στις 4.30 μ.μ. στο ΜΕΓΑΡΟ ΠΑΛΑΜΑ.
Με ένα φλιτζάνι καφέ που γίνεται επικοινωνία για κάθε ανοιχτή καρδιά, οι φίλες και τα μέλη θα ανταλλάξουν τις ευχές τους σε μια εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος με πολύ μεράκι και γιορτινή διάθεση.
Αυτό το απόγευμα, είναι καλεσμένες όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως , σε ένα χριστουγεννιάτικο περιβάλλον με σκοπό τη χαλαρή κουβέντα και τις στενότερες σχέσεις.
Ο Σύλλογος δημιούργησε γι’αυτό το λόγο τις καλύτερες προϋποθέσεις παρέα με τα παιδιά του μπαλέτου ROYAL DANCE και τις όμορφες χορογραφίες τους καθώς και με τη συντροφιά έντεχνης μουσικής.

Όσες κυρίες παρευρίσκονται ετοιμάζουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα εδέσματα και εμπλουτίζουν το μπουφέ.
Το πρωί της ίδιας μέρας στις 11π.μ. στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου πώς να κρυφτείς απ’τα παιδιά’του καθηγητή του πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.

Ο Σύλλογος Γυναικών συμμετέχει στη διοργάνωση και καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν.

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής