Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Λήψη καθηκόντων νέας Αντιδημάρχου Παλαμά

Απο την 1 Σεπτεμβρίου του 2014 είμαι Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Παλαμά στον οποίο εκλέχτηκα και τον οποίο ήξερα απλά ως πολίτης, αλλά αγάπησα διπλά ως πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Παλαμά (ΔΗΚΕΠΑ).
Γνώρισα περισσότερους ανθρώπους, ιδιαίτερα άτομα της τρίτης ηλικίας, ως πρόεδρος των ΚΑΠΗ του Δήμου, όπου και δημιουργήσαμε μαζί πραγματικούς δεσμούς φιλίας και τούς ευχαριστώ μέσα απ΄την καρδιά μου γι΄αυτό.


Θέλω επίσης σήμερα να ευχαριστήσω θερμά τον Δημαρχό μας κ. Γιώργο Σακελλαρίου, για την τιμή που μου κάνει και την ευκαιρία που μου δίνει να αναλάβω Αντιδήμαρχος Παλαμά.
(Είναι από τα καλύτερα δώρα ενόψει της ονομαστικής μου γιορτής).

Αναλαμβάνω Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου, Περιβάλλοντος, Αγροτικής Ανάπτυξης, Παιδείας και Πολιτισμού Παλαμά, καθώς επίσης και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Έχω πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και του φορτίου που μου ανατίθεται.
Πρωταρχικός μου στόχος είναι να είμαι δίπλα στους συνδημότες, δίπλα σας, και μαζί να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου.
Υπόσχομαι να καταθέσω χρόνο και μεγάλη διάθεση προσφοράς για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Καλώ όλους τους φίλους συνδημότες να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή μου την προσπάθεια.
Με την συμβολή σας και την συνεργασία σας, όλοι μαζί σαν μια γροθιά, θα αποδώσουμε έργο.

Για το νομικό πρόσωπο της ΔΗΚΕΠΑ δεν υπάρχει λόγος "ανησυχίας" καθόσον θα εξακολουθώ να το παρακολουθώ με τον καλύτερο τρόπο.

Η Αντιδήμαρχος Παλαμά
Φωτεινή Καραϊσκου

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mn me anagkazete na ta ksanagrafo k.samara. aisxos,ayti einai i katantia mas.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ? ΤΙ ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Παύλος Σαμαράς είπε...

Αν είναι η ελευθερία της γνώμης μας διασφαλίζεται πίσω απο την ανωνυμία μας, τοτε κάτι δεν εκφράζουμε σωστά...
Η προσβολή της προσωπικότητας, οι συκοφαντίες, δεν είναι ελευθερία έκφρασης: είναι αλητεία. Και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται. Αν η ρουφιανιά, και οι ύβρεις στέκονται κάτω από την προστατευτική ομπρέλα της ελευθερίας του λόγου, τότε πολύ απλά κάποιο λάθος υπάρχει με το αξιακό μας σύστημα.
Μέχρι τότε, ας ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας την ελευθερία από την ασυδοσία.
Σχόλια υβριστικά και προσβλητικά θα αφαιρούνται απο δω και πέρα στο blog. Αλλωστε το γράφω και ποιό πάνω για να διαβάζεται πριν την ανάρτηση.
Ετσι είναι οι σωστοί κανόνες του παιχνιδιού.
Όποιος θέλει πάλι να αναμασά τις κοινότοπες χαζομάρες περί φασισμού, φίμωσης και λοιπά μπανάλ πατριωτικά, ας ψάξει αλλού.
Επίσης καλό είναι να φτιαχτεί και ένα μπλοκ στην Ιτέα για ψυχοπαθείς ή για κάποιους που ρέπουν προς αυτό μιας και η εποχή μας είναι δύσκολη και δεν παλεύεται εύκολα.

Ανώνυμος είπε...

Μη τρελαίνεστε. Η Δράση έχει και αντίδραση.

Τώρα κύριε Σαμαρά να λέτε για ψυχοπάθειες και άλλα τέτοια δεν επιτρέπεται να τα γράφεις.
Φτάνει μέχρι εκεί που γράφεις οτι τα υβριστικά σχόλια θα αφαιρούνται.
Μη γίνεσαι προσβλητικός. Θα σε διαβάζουν και ψυχοπαθείς και τρελοί και κανονικοί. Υπάρχει ελευθερία στο κλίκ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΣΧΟΥ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΟΡΤΗ!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ-ΣΔΟΓΓΟΥ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΙΩΛΟΣ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ..................

Ανώνυμος είπε...

diladi dexomaste tin kritiki kai tin antitheti apopsi mono otan einai enypografi gia na mporoume na koutsompolepsoume kai na krinoume ayton pou ti grafei kai me vasi to ti gnorizoume giayton? Sto 2015 zeite k.Samara, an den sas aresei i epilogi anonymos sto blog sas,tote mallon den tha eprepe na exete blog.

"Η προσβολή της προσωπικότητας, οι συκοφαντίες, δεν είναι ελευθερία έκφρασης: είναι αλητεία. Και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται."
Einai olofanero oti oute prosevala tin prosopikotita tis k.Antidimarxou oute tin sykofantisa,aplws me to sxolio mou episimana tin prosopiki m apopsi oti den einai katallili gia to aksioma to opoio anevale.Ostoso, apotelei epilogi megalis meridas twn syndimotwn mas,opote i eythini egkeitai se olous aytous.
Telos,otan eisai dimosio prosopo kai ektithesai,prepei na matheis na dexesai kai sxolia pou den tha sou aresoun.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΟΥ.ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΤΑ ΔΥΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ.....[ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΑ].ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.....

Ανώνυμος είπε...

Το ότι υπάρχει η άποψη ότι δεν θα μπορέσει η κα αντιδήμαρχος να ανταποκριθεί σε όλα αυτά τα καθήκοντα, είναι γνωστό και ευρέως διαδεδομένο. Ο καθένας το καταλαβαίνει βλέποντας τις αρμοδιότητες που θα έχει..
Κανένας όμως δεν είδε το πλέον παράλογο για μένα: Αν και αντιδήμαρχος συνεχίζει να έχει και την προεδρία της ΔΗΚΕΠΑ... Δεν σχολιάζω περαιτέρω!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής