Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Πτυχίο Αρμονίας στήν μαθήτρια Γεωργία Ντινοπούλου απο το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου

Το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προτεραιότητες και κατακτήσεις της Δημοτικής Αρχής Μουζακίου καθώς δίνει τη δυνατότητα σ’ όλα τα παιδιά του Δήμου να πραγματοποιήσουν μουσικές σπουδές και παράλληλα να αποκτήσουν κρατικά αναγνωρισμένα πτυχία.
Το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου που ξεκίνησε δειλά – δειλά τη λειτουργία του ως Μουσική Σχολή Μουζακίου, με την ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου από την παρούσα Δημοτική Αρχή το 2003, έχει  πλέον κρατική αναγνώριση και φυσικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα Δημοτικά Ωδεία μεγαλύτερων Δήμων.

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε το Δήμο Μουζακίου θέσαμε ως προτεραιότητα τη δημιουργία Δημοτικού Ωδείου θέλοντας έτσι να αναβαθμίσουμε την παρεχόμενη εκπαίδευση των μικρών παιδιών του Δήμου μας. Βήμα – βήμα στήσαμε αρχικά τη Μουσική Σχολή και στη συνέχεια μέσα από τη σοβαρή δουλειά όλων των διοικήσεων της ΔΗΚΕΔΗΜ καταφέραμε να ιδρυθεί Δημοτικό Ωδείο στο Μουζάκι και μάλιστα αναγνωρισμένο από το κράτος και τα πτυχία του να έχουν κρατική αναγνώριση, ενώ παράλληλα λειτουργεί και η φιλαρμονική του Δήμου Μουζακίου. 
Θεωρώ ότι το Δημοτικό Ωδείο είναι από τα μεγαλύτερα «έργα» της Δημοτικής μας Αρχής, καθώς η προτεραιότητά μας είναι οι δημότες μας και κυρίως τα παιδιά για τα οποία θέσαμε ψηλά τον πήχη της εξωσχολικής εκπαίδευσής τους και της μουσικής τους παιδείας. 
Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους προέδρους, τα διοικητικά συμβούλια και τους καθηγητές του Δημοτικού μας Ωδείου για το υψηλό επίπεδο και τις άοκνες προσπάθειές τους να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των δημοτών μας. 
Πάνω απ΄ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στο Ωδείο και κυρίως στους μικρούς μας μαθητές που μας κάνουν διαρκώς υπερήφανους»
Δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός παραδίδοντας το πτυχίο αρμονίας στη μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου Γεωργία Ντινοπούλου.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφου το ωδειο του Παλαμα κοιμαται....

Unknown είπε...

πολλα συνχαρητηρια στην γεωργια

ΑΝΝΙΤΑ ΜΠΑΜΠΑΝΑ είπε...

Συγχαρητήρια Γεωργία πάντα επιτυχίες!

ΑΝΝΑ ΚΟΥΣΙΑΝΤΖΑ είπε...

Mπράβο στη Γεωργία και στους γονείς της κι ακόμα ένα μπράβο στο δήμαρχο Μουζακίου για τη λειτουργία του Ωδείου να κρατήσει λίγο "φως" στον τόπο του.. με αίσθηση ευθύνης προς όφελος του Δήμου,δασκάλων και μαθητών... για τον Πολιτισμό του τόπου !!!

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Συγχαρητήρια Γεωργία, τώρα που πήρες και το πτυχίο έλα να μάθεις και την Αννίτα γιατί μας πήρε τ αυτιά με το .......strativarious του παππού της..

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής