Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016

Γιώργος Σακελλαρίου: Κανένα ζήτημα με κρούσμα ελονοσίας στην περιοχή του Παλαμά

Αναβρασμός επικρατεί στην περιοχή του Δήμου Παλαμά έπειτα από δημοσιεύματα στον τύπο που εμφανίζουν την περιοχή σε "καραντίνα" λόγω κρούσματος ελονοσίας.

Ο Δήμαρχος Παλαμά κος Γιώργος Σακελλαρίου διέψευσε κατηγορηματικά τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.
Όπως ανέφερε ο κος Σακελλαρίου με όσες υπηρεσίες και αν επικοινώνησε μετά τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα που αναπαράχθηκαν από μερίδα του τύπου πουθενά δεν επιβεβαιώθηκε κρούσμα ελονοσίας που να αφορά το Δήμο Παλαμά.

Είναι χαρακτηριστικό τόνισε ότι μέλη του Αιμοδοτικού Συλλόγου Παλαμά τις προηγούμενες ημέρες προχώρησαν σε εθελοντική αιμοδοσία χωρίς να υπάρχει κανένας περιορισμός.
Ο κος Σακελλαρίου κατέληξε λέγοντας ότι οι δημότες και οι επισκέπτες του δήμου δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν αφού όπως βεβαιώνουν οι δημόσιες υπηρεσίες δεν υπάρχει κανένα κρούσμα ελονοσίας στην περιοχή.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής