Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Ταχυδρομείο Ιτέας: Η υποβάθμιση δεν έχει τέλος...

Εδώ και ένα περίπου μήνα, το Ταχυδρομείο Ιτέας, είναι χωρίς συγκεκριμένη ταχυδρομική στέγη, λόγω της διακοπής της σύμβασης με το προηγούμενο πρακτορείο.
Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι η αλληλογραφία στην Ιτέα, δεν διανέμεται σε κάποιο συγκεκριμένο πρακτορείο και έχει χαθεί πλέον ο "μπούσουλας" διότι ο ταχυδρόμος αφήνει την αλληλογραφία σε διάφορα καταστήματα (παραληπτήρια) του χωριού, με ό,τι κακό και αρνητικό αυτό συνεπάγεται, για αμοίραστους λογαριασμούς, χρέη και υποχρεώσεις που πρέπει να πληρωθούν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά και φαινόμενα απώλειας αλληλογραφίας ή και παραβίασης (εξ αμελείας κυρίως) του απορρήτου της επικοινωνίας καθώς επίσης και την ανάγνωση προσωπικών δεδομένων του κάθε πολίτη απ΄όλους κλπ, κλπ.
Ταυτοχρόνως, όλο το προηγούμενο διάστημα, το Ταχυδρομείο Ιτέας, αφέθηκε επίτηδες, να λειτουργεί με έναν και μοναδικό υπάλληλο, που πρέπει να ανταποκριθεί σε πάρα πολλές υποχρεώσεις και καθήκοντα.
Τυχαίο ;;; Καθόλου !!!
Επίτηδες, αφέθηκε να υποβαθμισθεί η λειτουργία του και να αυξηθεί η μη εξυπηρέτηση του κοινού, σε τέτοιο βαθμό, ώστε, ο κόσμος, απηυδισμένος, να δεχθεί ως μια φυσιολογική εξέλιξη, την αποφασισμένη από την διοίκηση των ΕΛΤΑ, κατάργηση του Ταχυδρομείου Ιτέας.
Δρομολόγησαν το κλείσιμο του Ταχυδρομείου, και την παραχώρηση του πρακτορείου σε ιδιώτη, φροντίζοντας μάλιστα συστηματικά να το μεθοδεύσουν έτσι, ώστε να φανεί σαν μια εξέλιξη, "ανακουφιστική" για την εξυπηρέτηση των πολιτών με όλες τις υποβαθμισμένες και ελλιπείς υπηρεσίες που ένα πρακτορείο προσφέρει στους πολίτες, σε σχέση με ένα κανονικό Ταχυδρομικό Κατάστημα.
Αυτές, Κυρίες και Κύριοι, είναι οι συνέπειες, από την ιδιωτικοποίηση των πάντων, μαζί και των ΕΛΤΑ!
Κάποτε η αλληλογραφία έφθανε με ασφάλεια στην πόρτα μας σε χρόνια και καταστάσεις δύσκολες. Τώρα στο 2016 που υποτίθεται ότι έχουμε εκπολιτιστεί, το ταχυδρομείο μας πνέει τα λοίσθια από κάθε άποψη.

Επειδή, όλους τους πολίτες της Ιτέας και των άλλων κατοίκων της περιοχής που εξυπηρετούνται από αυτό, μας ενδιαφέρει το "δια ταύτα", το αποτέλεσμα:
Έστω και σε αυτήν την ύστατη στιγμή, Κυβερνητικοί Βουλευτές, Περιφερειακή και Δημοτική Αρχή, ας ασχοληθούν επιτέλους σοβαρά με το θέμα, ώστε, να ανακληθεί η απόφαση των ΕΛΤΑ για κλείσιμο του Ταχυδρομείου Ιτέας.
Σε διαφορετική περίπτωση να δρομολογηθεί η αναβάθμιση των παρεχομένων από αυτό υπηρεσιών, έστω σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο και μόνο εκεί, έτσι ώστε οι Πολίτες να ξέρουν που τελικά θα βρίσκεται η αλληλογραφία τους.

Οτιδήποτε άλλο εκ μέρους τους, δεν θα είναι τίποτα άλλο, παρά, τα συνήθη, "τα ψεύτικα, τα λόγια τα μεγάλα"!

     Με τιμή
Παύλος Σαμαράς

Απο το σημερινό άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Νέος Αγών"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής