Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Πόσιμο και επαρκές νερό στο Φύλλο Καρδίτσας μετά από πάρα πολλά χρόνια

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας εντάσσεται στο ΠΕΠ 2014-20 η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης

Οριστικό τέλος στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν για πάρα πολλά χρόνια οι κάτοικοι στο Φύλλο Καρδίτσας βάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού εντάσσεται στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-20 το έργο «Βελτίωση και Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Τ.Κ. Φύλλου» συνολικού προϋπολογισμού 824 χιλιάδων ευρώ, με την ολοκλήρωση του οποίου στις βρύσες των σπιτιών θα τρέχει και πάλι ποιοτικό πόσιμο νερό.

«Η κατάσταση στο απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης του Φύλλου, ένα δίκτυο που χρονολογείται εδώ και 40 χρόνια,είναι πραγματική δύσκολο να περιγραφεί… Μιλά από μόνο του το γεγονός ότι για να πιουν νερό οι κάτοικοι αναγκάζονται είτε να προμηθεύονται εμφιαλωμένο είτε να μετακινούνται αρκετά χιλιόμετρα σε γύρω περιοχές. Σ’ αυτήν την επιεικώς απαράδεκτη κατάσταση, η Περιφέρεια Θεσσαλίας βάζει τέλος οριστικά», επισήμανε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός και συνέχισε:
«Προχωρούμε λοιπόν σ’ ένα σημαντικό έργο υποδομής, ένα έργο κυριολεκτικά ζωής για τους κατοίκους του Φύλλου για να τους εξασφαλίσουμε ποιοτικό και επαρκές νερό στις βρύσες του σπιτιού τους. Με το έργο αυτό, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Παλαμά αποδεικνύουν ότι είναι για τα δύσκολα, ότι με πρόγραμμα και σχέδιο επιλύουν χρόνια προβλήματα,συμβάλλοντας καθοριστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας για κάθε ανεξαιρέτως οικογένεια στη Θεσσαλία».

1 σχόλιο:

Πένυ Ζαμπούκα είπε...

Αυτα τα νεα ειναι η χειροπιαστη απόδειξη οτι οταν αγωνίζεσαι για κάτι χωρις να εχεις προσωπικο όφελος και ζητάς τα αυτονόητα παντα δικαιώνεσαι! Μπραβο σε ολη την ομάδα καθαρό νερό και σε όλους οσους συμπορεύθηκαν! Μπραβο και συγχαρητηρια!!!