Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Δωρεάν απο σήμερα τα ραντεβού στα Νοσοκομεία της Λάρισας

Δωρεάν θα είναι από σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2017 το κλείσιμο των ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων της Λάρισας, ενώ καταργείται ο αριθμός 1535 που ίσχυε για τα ραντεβού.
Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται ως εξής:

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας θα εξυπηρετεί τους πολίτες σε διπλή βάρδια από τα τηλέφωνα 2413-501.179, και 2413-502.399 και το τηλεφωνικό κέντρο 2413-501.000 από τις 08:00 το πρωί και μέχρι 9:00 το βράδυ τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο - Τριανταφύλλειο» θα εξυπηρετεί τους πολίτες καθημερινά σε πρωινό ωράριο (7:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.) στο τηλέφωνο 2410-280.750.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσα ραντεβού έχουν κλειστεί έως τώρα με το προηγούμενο σύστημα (1535) ισχύουν κανονικά.

Το Δ.Σ. των Νοσοκομείων Λάρισας αποφάσισε την κατάργηση του τετραψήφιου αριθμού 1535 με γνώμονα την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, δεδομένου πλέον ότι ο πολίτης μπορεί να κλείνει απ’ ευθείας ραντεβού συνομιλώντας με υπαλλήλους και όχι μέσω ηχογραφημένου προγράμματος ηλεκτρονικού υπολογιστή που δυσκόλευε τους ηλικιωμένους ασθενείς.
Επιπλέον οι πολίτες στο εξής δεν θα επιβαρύνονται οικονομικά, όπως γίνονταν μέσω του 1535 με χρέωση στον λογαριασμό του τηλεφώνου τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής