Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο καφεζαχαροπλαστείο "ΧΑΒΑΗ" στην Ιτέα πραγματοποιήθηκε χθες την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 το απόβραδο, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας.

Η πρόεδρος του συλλόγου Τζένη Μακρή ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, ευχήθηκε να έχουν απ’ όλες τις απόψεις μια καλύτερη χρονιά, και παρακάλεσε τα μέλη του συλλόγου να έρθουν ακόμα πιο κοντά και πιο μαζικά στις εκδηλώσεις.

Τις ευχές τους και την παρουσία τους έδωσαν επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ορέστης Ψαχούλας, και ο πρόεδρος Τ.Κ Ιτέας Βαγγέλης Λύτρας

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης:
Ο Δήμαρχος Μουζακίου Γεώργιος Κωτσός, οι Αντιδήμαρχοι Παλαμά Φωτεινή Καραϊσκου και Αντώνης Λωρίδας, ο πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας Μανώλης Στεργιόπουλος, η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ Ράνια Φούντα, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Φύλλου Αντώνης Αναστασόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Κοντοβάϊος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας και ο Σύλλογος Γυναικών Πετρίνου.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής