Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Αιτήσεις για έως 20 θέσεις εργατών στο Δήμο Παλαμά

Την πρόσληψη 20 εργατών για έως 5 ημερομίσθια το μήνα Φεβρουάριου γνωστοποίησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο γραφείο Πρωτοκόλλου  - Προσωπικού του Δήμου Παλαμά (Δ/νση: Β. Παπακυρίτση 4, 1ος όροφος Δημοτικού Κατ/τος, αριθμ. τηλ: 2444350123) από Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και έως Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

Δικαιολογητικά:

1. Αίτηση (Να αναφέρεται ο ΑΜΚΑ, ΑΥΜ, Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ).

2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων αστυνομικής τους ταυτότητας.

3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

4. Τίτλος-πιστοποιητικό σπουδών.

5. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου (Υπηρεσιακή Αυτεπάγγελτη αναζήτηση).

6. Οι υποψήφιοι πρέπει είτε να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις είτε να έχουν απαλλαγεί νομίμως από αυτές (Προσκόμιση πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής