Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος "TIVERIS" του Γιώργου Γεωργαντά.

Παρουσία κόσμου πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου το απόγευμα τα εγκαίνια του νέου καταστήματος "TIVERIS" του Γιώργου Γεωργαντά στην Ιτέα.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας με το προσωπικό του νέου καταστήματος δέχθηκαν την ευλογία των Ιερωμένων της εκκλησίας και καλωσόρισαν όλους τους φίλους που τους έκαναν την τιμή να παρευρεθούν στα εγκαίνια.
Οι καλεσμένοι με την σειρά τους έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους για την καλή πορεία του καταστήματος και κυρίως για καλή ποιότητα και εξυπηρέτηση που θα έχουν οι κάτοικοι της περιοχής ενώ απόλαυσαν εδέσματα και ποτά.

Στο νέο κατάστημα της οικογένειας Γεωργαντά στο 1ο χλμ Ιτέας - Φύλλου μπορείτε να βρείτε αντλητικά συγκροτήματα, βιομηχανικά, γεωργικά, σιδηρικά προϊόντα και άλλα διάφορα σε προσιτές τιμές και ποιότητας.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι και κάτοικοι της περιοχής

Η "Ιτέα Καρδίτσας" εύχεται στην οικογένεια Γεωργαντά....ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής