Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Την πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες το απόγευμα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας στο κατάμεστο από μέλη και φίλους  καφέ"Nouvelle all day".
Στην έναρξη της εκδήλωσης ο κ. Αχιλλέας Μπαλαντίνας, πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους.


Έχοντας συμπληρώσει 5 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα ο
Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας αποτελεί πλέον ένα ενεργό κύτταρο παραγωγής πολιτισμού αλλά και συνέχισης των παραδόσεων του τόπου μας. Ο Σύλλογος απαριθμεί δεκάδες μέλη που ξεκινούν από παιδιά και φθάνουν σε ενήλικες που διανύουν την όγδοη δεκαετία της ζωής τους!
Για όλους κυρίαρχος συνδετικός κρίκος είναι η αγάπη για την παράδοση και τα ήθη και έθιμα των προγόνων μας.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο Θεματικός αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, ο αντιδήμαρχος Αντώνης Λωρίδας, ο πρόεδρος Τ.Κ, Βαγγέλης Λύτρας, η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ Ράνια Φούντα, ο αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ Βασδέκας Κώστας, ο δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Κοντοβάϊος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής