Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Στη 2η Καραγκούνικη συνάντηση ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

Στη 2η Καραγκούνικη συνάντηση προσκεκλημένο από τον Πολιτιστικό σύλλογο Σοφάδων "Το χοροπάτημα", συμμετείχε χορευτικό τμήμα του Ε.Μ.Σ.Ιτέας σε μια καθ όλα καραγκούνικη παράσταση με χορούς και τραγούδια του τόπου μας.

Το χορευτικό μας συνόδευσαν με τις φωνές τους ο μέγας τραγουδιστής των καραγκούνηδων Βασίλης Νταράλας και η πολλά υποσχόμενη στο δημοτικό τραγούδι νεανική φωνή της Φαίδρας Διαμάντη.

Τα μικρά παιδιά του συλλόγου των Σοφάδων άνοιξαν την εκδήλωση και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε το χορευτικό μας τμήμα όπου και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές.
Ακολούθησε γλέντι με πολύ κέφι μέχρι αργά.

Το Δ.Σ του Ε.Μ.Σ.Ιτέας ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό σύλλογο "Το χοροπάτημα" για την πρόσκληση και τη φιλοξενία και περιμένει να ανταποδώσει στο φετινό "Φεστιβάλ Ενιπέα".
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής