Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Μήνυμα Δημάρχου Παλαμά για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Αγαπητοί υποψήφιοι,

Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν την κορύφωση των προσπαθειών σας για την εισαγωγή σας στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Είναι ίσως η σημαντικότερη μάχη που έχετε δώσει μέχρι τώρα αλλά παράλληλα και μια από τις πολλές που θα δώσετε στη ζωή σας.
Ξεκινώντας την προσπάθειά σας αυτή θα πρέπει να αποβάλλετε το άγχος σκεπτόμενοι ότι όλη αυτή η διαδικασία δεν κρίνει το μέλλον σας αλλά απλά θα επιβραβεύσει ή όχι τις προσπάθειες των τελευταίων χρόνων.
Μπείτε στο στίβο προπαντός με νηφαλιότητα, ψυχραιμία και αισιοδοξία.

Εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία σ’ αυτόν τον αγώνα στον οποίο θα έχετε συμπαραστάτες τους γονείς και τους καθηγητές σας και στους οποίους εύχομαι καλή δύναμη.

Ο Δήμαρχος Παλαμά
Γιώργος Σακελλαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής