Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Δολοφονία ηλικιωμένης στα Βούναινα

Τα βλέπεις στις ειδήσεις και νομίζεις πως είναι ταινίες αστυνομικά θρίλερ η οτιδήποτε άλλο εκτός από την πραγματικότητα, και ξαφνικά σου χτυπούν την πόρτα, είναι δίπλα σου, μέσα στο σπίτι σου, στο χωριό που μεγάλωσες, στις αλάνες που έπαιξες ανέμελος πιτσιρικάς.
Τραγικό απάνθρωπο, ανθρωπόμορφα δίποδα για να ξαφρίσουν μια σύνταξη βασάνιζαν μια ανήμπορη γριούλα 91 ετών όλο το βράδυ, την έδεσαν, και στο τέλος της πήραν την ψυχή.
Βουβό το χωριό μας σήμερα, βουβό και θλιμμένο.
Καλό παράδεισο κυρα Σοφία...
Ηλίας Αθαναηλίδης

Νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Βούναινα Λάρισας, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ηλικιωμένη γυναίκα, 91 ετών. Την ηλικιωμένη που οι γείτονες της αναζητούσαν εδώ και μέρες, εντόπισαν άντρες της Ασφάλειας Καρδίτσας. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για δολοφονία, με κίνητρο τη ληστεία. Η άτυχη γυναίκα - που διέμενε στο κέντρο του χωριού - βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα σε καρέκλα και έφερε τραύμα στο κεφάλι.

Συγκλονισμένη είναι από το νωρίς σήμερα το μεσημέρι η μικρή κοινωνία στα Βούναινα από το άγριο φονικό της 91χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα αδίστακτων αγνώστων, οι οποίοι την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου μέσα στο ίδιο της το σπίτι.
Η κα Λεονταρή αναφέρει ότι οι δράστες έδεσαν την γυναίκα σε καρέκλα και την ακινητοποίησαν. Στην συνέχεια την χτύπησαν με μανία στο κεφάλι προκαλώντας προφανώς το θάνατό της. “Είχε κατάγματα κρανίου. Το έγκλημα έγινε από τις απογευματινές εως και τις βραδινές ώρες χθες”, τόνισε στις δηλώσεις της η ιατροδικαστής.
Η Ρουμπίνη Λεονταρή με τα λεγόμενά της επιβεβαιώνει και πληροφορίες κατοίκων ότι χθες το απόγευμα είδαν την ηλικιωμένη και της μίλησαν.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής