Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Ο πιο όμορφα στολισμένος Χριστουγεννιάτικος χώρος της Ιτέας

Υπάρχουν εκείνοι οι άνθρωποι που βιώνουν τα Χριστούγεννα στον υπερθετικό βαθμό. Ε, αυτούς τους ανθρώπους τους χαιρόμαστε και τους αγαπάμε ένα κλικ παραπάνω.

Δεν ξέρω αν υπάρχει βραβείο Χριστουγεννιάτικης διακοσμητικής πρωτοτυπίας επίσημα, αλλά σίγουρα στον κήπο του συγχωριανού μας Χρήστου Χηρόπουλου στην Ιτέα θα βρείτε όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία που κερδίζουν το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις για μια ακόμη χρονιά.

Πάντα συνεπής στην παράδοση όπως κάθε χρόνο μας εξέπληξε ευχάριστα και φέτος δημιουργώντας έναν όμορφο Χριστουγενιάτικο χώρο όπου πολλοί επισκέπτες με τα παιδιά τους θα επισκεφθούν τις γιορτινές ημέρες για να τον χαρούν και να αποθανατίσουν τις όμορφες στιγμές που τους προσφέρει.

Ο ίδιος δηλώνει ότι η διαδικασία του στολισμού προσφέρει χαρά σ' εκείνον και την οικογένειά του.
Είναι δε τόση που παραμερίζει οποιαδήποτε αναστολή, είτε οικονομική, είτε πρακτική.

Ρίξτε μία ματιά στον πιο όμορφο στολισμένο χώρο του χωριού μας που μας άφησε άφωνους.
Εμείς σας προτρέπουμε να τον επισκεφθείτε και να αντλήσετε έμπνευση από αυτό το σπίτι ώστε να γίνει παράδειγμα για όλους μας σε αυτές τις δύσκολες μοναχικές στιγμές που ζούμε.
Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να επιβραβεύονται...

Ο Δήμο μας, κάποια στιγμή, αξίζει να επιλέγει και να βραβεύει την καλύτερη και πιο εντυπωσιακή προσπάθεια κάθε χρόνο, το πιο καλαίσθητο σπίτι ή χώρο, ώστε να δώσει κίνητρα για να ακολουθήσουν και άλλοι.

Για ορισμένους τελικά, ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός είναι μια μορφή τέχνης.....
Συγχαρητήρια και πάλι Χρήστο!!!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!


















7 σχόλια:

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΟΛΔΑΣΗ είπε...

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κο ΧΡΗΣΤΟ!!!!

Ζωή Μακρή είπε...

Και του χρόνου!!!!με υγεία!!!

Ευγενία Μακρή είπε...

Είναι τρομερό !!!!υπαρχει και μια γλυκουλα φάτνη κάπου εκεί γύρω !

Ηλίας Βασιλάκης είπε...

Μπράβο, πολύ ωραία, Καλά Χριστούγεννα...!

ΖΩΗ ΖΑΚΗ είπε...

Αγαπητε Παυλο χιλια ευχαριστω που μας μετεφερες παλι εκει σαυτη την ομορφη γωνια της Ιτεας σου ευχομαι Καλα Χριστουγεννα ευχες σε ολη την οικογενεια. Οσο για τον αγαπητο κ. Χριστο δεν εχω λογια για το αξιολογο εργο του που πραγματι εκδηλωνη την ευεσθησια της ψυχης του σε παρακαλω να μεταφερης θερμες ευχες και συνχαρητηρια στον κ. Χριστο και την αγαπητη συζυγο του με την αγαπη και το πραο του χαρακτηρα της που βοηθησε σαυτο το υπεροχο εργο ας ειμε μακρια αλλα νοιοθω οτι ειμε εκει κοντα σας Καλα Χριστουγεννα

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ομορφο για τα δεδομενα του χωριου μας μπραβο χρηστο!!!

Χρύσα Θεοδώρου είπε...

Πραγματικά άξιος θαυμασμού ο Κύριος Χρήστος, τα πάντα είναι υπέροχα γιατί τα έχει δημιουργήσει με αγάπη και μεράκι (όταν στην κεντρική πλατεία του χωριού μας δεν υπάρχει τίποτα).Καλές γιορτές σε όλους.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής