Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Παλαμάς: Δεν έπιασε η "κομπίνα" με το νεκρό συγγενή

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Δευτέρας (14/5) στον Παλαμά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαμά, ένας 68χρονος για το αδίκημα της απόπειρας απάτης.

Ειδικότερα, το πρωί της ίδιας ημέρας, άγνωστη δράστιδα προσποιούμενη γνωστό πρόσωπο 61χρονου επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και επικαλούμενη ψευδώς το θάνατο συγγενικού της προσώπου, προσπάθησε να τον πείσει να της καταβάλει χρηματικό ποσό ως οικονομική ενίσχυση. Στη συνέχεια, το μεσημέρι, ο 68χρονος μετέβη με Δ.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε γραφείο του 61χρονου, έχοντας το ρόλο του απεσταλμένου, προκειμένου να παραλάβει το συμφωνηθέν ποσό.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του δράστη, ενώ το προαναφερόμενο όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκαν.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της άγνωστης συνεργού του συνεχίζονται.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής