Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Γενική Συνέλευση στον Α.Ο. Φύλλου!

Ώρα διοικητικών ζυμώσεων στον ΑΟ Φύλλου, με τους Μελανόλευκους να ορίζουν την ημερομηνία της Γενικής τους Συνέλευσης, η οποία θα έχει εκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα και θα αποτελέσει την αφετηρία προγραμματισμού για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. του Α.Ο. Φύλλου καλεί τα μέλη του, τους φιλάθλους αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την 29-5-2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:30 στο Κοινοτικό Κατάστημα Φύλλου".

Θέματα:

1) απολογισμός απερχόμενης αγωνιστικής περιόδου

2) ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

3) προγραμματισμός για τη νέα σεζόν

Η παρουσία ΟΛΩΝ κρίνεται απαραίτητη

ΑΟ Φύλλου


πηγή: karditsasportiva.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής