Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Στα Γιαννιτσά εμφανίστηκαν οι χορωδίες μας

Την Αραβυσσό Γιαννιτσών επισκέφθηκε η Μικτή χορωδία του Δήμου Παλαμά και του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας στα πλαίσια του Φεστιβάλ χορωδιών που διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος.

Έξι υπέροχες χορωδίες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας γέμισαν μουσική και ήχους τις πηγές Αραβυσσού.

Τα μέλη έφτασαν νωρίς το μεσημέρι και επισκέφθηκαν το Λαογραφικό μουσείο Γιαννιτσών καθώς επίσης και το πολεμικό μουσείο της πόλης όπου και ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο Υπολοχαγό. Ενημερώθηκαν για την συμμετοχή των κατοίκων και την προσφορά τους στο Μακεδονικό αγώνα και στη μάχη του βάλτου των Γιαννιτσών όπου αποτέλεσε το ορμητήριο του Μακεδονικού αγώνα σε όλες τις περιόδους των βαλκανικών πολέμων..
Ένα υπέροχο ταξιδάκι γεμάτο μουσική και πολύ καλή διάθεση απ όλους.

Το Δ.Σ του Ε.Μ.Σ.Ιτέας συγχαίρει τη χορωδία, την ορχήστρα και τον Μαέστρο κ. Αχιλλέα Μπίμπιλα για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν κι αυτή τη φορά αποδεικνύοντας το σοβαρό έργο που γίνεται στις χορωδίες μας.

Ευχαριστούμε επίσης και τον σύλλογο της Αραβυσσού για την φιλοξενία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής