Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Ημερήσια εκδρομή των ΚΑΠΗ Παλαμά και Φύλλου

Το Σάββατο 12 Μαΐου το ΚΑΠΗ Παλαμά και το ΚΑΠΗ Φύλλου πραγματοποίησαν μια ανοιξιάτικη εκδρομή.

Η αναχώρηση έγινε στις 8:00 από τα αντίστοιχα ΚΑΠΗ με προορισμό τη μονή του Οσίου Εφραίμ του Σύρου στο χωριό Κονταριώτισσα της Κατερίνης.

Ύστερα από μια ολιγόλεπτη στάση πριν την Κατερίνη τα δύο λεωφορεία αναχώρησαν για το μοναστήρι ένα πραγματικό "επίγειο παράδεισο".

Η ξενάγηση έγινε από την γερόντισσα, και όλοι περπατώντας στα πλακόστρωτα μονοπάτια νιώσαμε για λίγο την πραγματική γαλήνη.
Γεμάτοι με χαμόγελα και βαθιά κατάνοιξη αναχωρήσαμε για το Δίον.
Εκεί ύστερα από το μεσημεριανό μας φαγητό διασκεδάσαμε με πολύ χορό και τραγούδι.

Η όμορφη ημέρα μας τέλειωσε με μια βόλτα στην παραλία του Πλαταμώνα απολαμβάνοντας το απογευματινό καφεδάκι και παγωτό δίπλα στο κύμα!
Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας.

  Η πρόεδρος
Φούντα Ράνια





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής