Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ T.O.E.B. TITANIOY

Καλούνται όλα τα μέλη που έχουν σε εκκρεμότητα οφειλές αρδευτικών και στραγγιστικών τελών να μεταβούν στα γραφεία του Οργανισμού για την τακτοποίησή τους.
Ειδικότερα οι οφειλέτες αρδευτικών τελών πρέπει να εξοφλήσουν άμεσα όλα τα υπόλοιπά τους για να μπορέσει να αποκατασταθεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ στις γεωτρήσεις και να συνεχιστεί η άρδευση των καλλιεργειών.
Οι οφειλέτες στραγγιστικών τελών έχουν τη δυνατότητα μέχρι 31/5/2018 να εξοφλήσουν ολοσχερώς ή να ρυθμίσουν τα υπόλοιπά τους.
Πέραν της παραπάνω προθεσμίας ο Οργανισμός θα κινηθεί νομικά για την είσπραξη των οφειλών και θα βεβαιώσει καταστάσεις οφειλετών στη ΔΟΥ.
                                                                                                                                                                 
Το  Δ.Σ.
T.O.E.B. TITANIOY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής