Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Προσκυνηματική εκδρομή στα Βούναινα απο τον Σύλλογο Γυναικών Ιτέας

Προσκυνηματική εκδρομή στα Βούναινα και συγκεκριμένα στο χώρο που μαρτύρησε ο Άγιος Νικόλαος ο Νέος έγινε παραμονή της εορτής του από Τον Σύλλογο Γυναικών Ιτέας χθες την Τρίτη το απόγευμα στις 8 Μαϊου.
Οι προσκυνητές φτάνοντας στον Ιερό χώρο στα Βούναινα όπου Μαρτύρησε ο Άγιος προσκύνησαν τον τάφο του και στη συνέχεια το Άγιο Λείψανο.
Μετά είδαν από κοντά το δέντρο όπου εκεί μαρτύρησε ο Άγιος από το οποίο δέντρο ρέει κόκκινο υγρό σαν αίμα το οποίο πιστεύεται μετά και από μία εξέταση που έγινε στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων είναι θαυματουργικό και γιατρεύει δερματικές και άλλες πολλές παθήσεις.
Στη συνέχεια έγινε παρακλητικός κανών του Αγίου όπου παρακάλεσαν τον Άγιο να δίδει δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής