Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Το ΚΑΠΗ Ιτέας πήγε ημερήσια εκδρομή σε Ελάτη & Περτούλι

Το προηγούμενο Σάββατο 5 Μαΐου το ΚΑΠΗ Ιτέας και η ΔΗΚΕΠΑ διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν δωρεάν ημερήσια εκδρομή για την τρίτη ηλικία στην Ελάτη και το Περτούλι.

Η αναχώρηση έγινε από το ΚΑΠΗ Ιτέας στις 8:30 το πρωϊ.
Με σύμμαχο τον καιρό έφτασαν στην Ελάτη όπου εκεί ήπιαν και το πρωινό τους καφεδάκι.
Επειτα αναχώρησαν για το Περτούλι, επισκεύθηκαν και προσκύνησαν στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.
Μετά επισκεύθηκαν το Νεραϊδοχώρι και γευμάτισαν στην ταβέρνα του "Νιαβή".
Στη συνέχεια το απόγευμα στον γυρισμό σταμάτησαν για καφέ στο "Κτήμα Χαλίλη" και αργότερα επιβιβάστηκαν για την Ιτέα.

Το Δ.Σ του ΚΑΠΗ Ιτέας ευχαριστεί τον Δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελλαρίου και την πρόεδρο ΔΗΚΕΠΑ Ράνια Φούντα για αυτή την υπέροχη Ανοιξιάτικη εκδρομή που τους χάρισαν.

ΚΑΠΗ Ιτέας























1 σχόλιο:

ΡΑΝΙΑ ΦΟΥΝΤΑ είπε...

Πραγματικά περάσαμε υπέροχα.Σας ευχαριστώ όλους για την τόσο υπέροχη ημέρα.Τελικά είναι πολύ σημαντικό εμείς οι νεώτεροι να περνάμε και κάποιες στιγμές με ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.Σου μεταφέρουν τη ζωντάνια τους,την καλή διάθεση και τη φιλοσοφία ότι στη ζωή υπάρχουν γύρω μας τόσο απλά πράγματα που μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένο τα οποία δεν φανταζόμαστε.Σας ευχαριστώ για όλα και περισσότερο για τις ευχές σας.Σας εύχομαι έναν προς έναν να είστε γεροί και χαμογελαστοί!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής