Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Τρεις ημέρες γεμάτες κέφι και ζωντάνια στα "ΦΥΛΛΕΙΑ 2018"

ΦΥΛΛΕΙΑ 2018 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φύλλου διοργάνωσε και φέτος το πολιτιστικό τριήμερο εκδηλώσεων.
Τρεις ημέρες γεμάτες κέφι και ζωντάνια.
Κατάμεστη η πλατεία του χωριού Φύλλου Καρδίτσας από μικρούς και μεγάλους.
Πολλοί ήταν αυτοί που συνέβαλλαν ούτως ώστε αυτή η εκδήλωση να στεφθεί με επιτυχία.
Οι φίλες του συλλόγου ήταν η ψυχή της εκδήλωσης.
Ένα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ.
Οι συντοπίτες μας Βαγγέλης Παπαβασιλείου και Βαγγέλης Κοσκινιώτης μετέδιδαν live την εκδήλωση μας πολλά πολλά ευχαριστώ.

Την Δημοτική αρχή του Δήμου Παλαμά για την πολύτιμη βοήθειά της καθώς και για την παρουσία της.

Τον περιφερειακό σύμβουλο Καρδίτσας κ. Βαγγέλη Νοτόπουλο τον κ Βασίλη Αγραφιώτη μέλος του σωματείου πολιτιστικών συλλόγων Καρδίτσας καθώς και τα χορευτικά τμήματα του ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ το χορευτικό τμήμα του ΒΛΟΧΟΥ το χορευτικό τμήμα του ΚΟΣΚΙΝΑ τα χορευτικά τμήματα του ΦΥΛΛΟΥ το χορευτικό τμήμα ΝΤΟΠΙΩΝ ΕΠΑΡΧΊΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Ο ΕΝΝΙΠΕΑΣ το χορευτικό από το ΠΡΟΑΣΤΙΟ το χορευτικό της ΜΕΤΑΜΌΡΦΩΣΗΣ και το χορευτικό τμήμα ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

Πολλά πολλά ευχαριστώ στην χορό διδασκαλο κ. ΒΑΣΩ ΓΟΥΣΙΑ καθώς και την πρόεδρο του συλλόγου γυναικών ΙΤΕΑΣ κ.ΤΖΕΝΗ ΜΑΚΡΗ και τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου ΙΤΕΑΣ κ ΑΧΧΙΛΕΑ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος όλους τους συγχωριανούς μας που είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζουν τις προσπάθειες μας ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Με Τιμή
   Δ.Σ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής