Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Στον Βαθύλακο Κοζάνης χόρεψε το Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

Στον Βαθύλακο Κοζάνης την προηγούμενη Κυριακή 15 Ιουλίου αντάμωσαν οι σύλλογοι και παρουσίασαν στους θεατές ένα όμορφο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών.
Καλεσμένο και το χορευτικό τμήμα του Ε.Μ.Σ.Ιτέας όπου παρουσίασε χορούς της Θεσσαλικής πεδιάδας καταχειροκροτούμενο.

Στα πλαίσια της ανταπόδοσης ήταν η εξόρμηση του συλλόγου μας αφού το χορευτικό τμήμα του συλλόγου Βαθυλάκου επισκέφθηκε πέρυσι την Ιτέα και το Φεστιβάλ Ενιπέα και παρουσίασε χορούς του Πόντου.
Αμέσως μετά ακολούθησε γλέντι από τους ντόπιους.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο και το Δ.Σ του Πολιτιστικού συλλόγου Βαθυλάκου για την φιλοξενία και εύχεται καλή αντάμωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής