Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας κοντά στους πληγέντες της Αττικής

Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας θέλοντας να βοηθήσει τους πληγέντες της Αττικής αποφάσισε να συλλέξει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης:
Κονσέρβες, ρύζι, μακαρόνια, μπισκότα, φρυγανιές, λάδι, πάνες, σερβιέτες, μωρομάντηλα, γάζες, παυσίπονα, betadine, Fucidin, pulvo.

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε να φέρετε κάποια από τα παραπάνω είδη στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Ιτέας την Παρασκευή 27 Ιουλίου και τις ώρες από 18:00 μμ έως 21:00 μμ.

Τηλ υπευθύνου: 6971 646349 
Μουτσώκου -Τζιφούλη Μαρία
Γραμματέας Ε.Μ.Σ.Ιτέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής