Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Με επιτυχία έκλεισε η έκθεση καλλιτεχνικής χειροτεχνίας της Μαρίας Παπαδούλη στην Ιτέα

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η έκθεση καλλιτεχνικής χειροτεχνίας της Μαρίας Παπαδούλη σήμερα το απόγευμα στο παλιό Δημοτικό σχολείο Ιτέας.
Η έκθεση ήταν για δυο ολόκληρες ημέρες χθες Κυριακή 11 Νοεμβρίου και σήμερα Δευτέρα 12.

Οι Κουτσιαριώτες είχαν την τύχη να θαυμάσουν από κοντά τα πρωτότυπα και καλαίσθητα έργα της Μαρίας σε με μια απαράμιλλη τεχνική που την έχει αναγνωρίσει ο κόσμος.

Πρέπει και πάλι να τονιστεί ότι η συγχωριανή μας καλλιτέχνης εξέθεσε για πρώτη φορά το δημιουργικό της έργο στο κοινό της Ιτέας, παρουσιάζοντας μια άγνωστη πτυχή του ταλέντου της που βρίσκεται σε περίσσεια.
Με την βοήθεια της Αναστασίας Μαργιάνου, τα έργα «έδεσαν» με το περιβάλλον και το κλίμα της αίθουσας πολιτισμού του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας και αναδείχθηκε η σχέση που αξίζει να υπάρχει πάντοτε μεταξύ του χώρου και της τέχνης.

Μαρία συνέχισε να προσφέρεις τις εμπνεύσεις σου στον εαυτό σου και στο κοινό...συγχαρητήρια!

Ο πολιτισμός και οι εικαστικές παρεμβάσεις χρειάζονται στην Ιτέα μας γιατί αποτελούν συστατικό της...












1 σχόλιο:

γαμος είπε...

συνχαρητηρια στη κ. Παπαδουλη για τα εργα της

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής