Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Παλαμά ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού το οποίο σε συνεργασία με την Προεδρία της Δημοκρατίας και το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων απέστειλε πρόσκληση για ενεργή συμμετοχή και προγραμματισμό δράσεων με αφορμή την 20η Νοέμβρη, επέτειο υιοθέτησης της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Τις δράσεις ανέλαβε να πραγματοποιήσει το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Παλαμά οργανώνοντας διήμερο εκπαιδευτικών δράσεων για τα παιδιά των νηπιαγωγείων του Δήμου με θέμα: «Μαθαίνοντας τα δικαιώματά μου». Τα παιδιά μέσα από παραμύθια και δραστηριότητες βιωματικής μάθησης, θα γνωρίσουν τα δικαιώματά τους και θα έρθουν σε επαφή με τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Οι δράσεις θα λάβουν χώρα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Παλαμά στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2018 και ώρες 08:30 με 12:00 ενώ το συντονισμό έχουν αναλάβει η Κοινωνική Λειτουργός κ. Κωστοπούλου Κωνσταντία και η Ψυχολόγος κ. Κούτρα Έφη, του Κέντρου Κοινότητας.

Σημειώνεται πως ανάλογες εκπαιδευτικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και προσχολικής αγωγής του Δήμου Παλαμά που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παλαμά χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής