Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Εκδρομή στην Αθήνα και στη Βουλή των Ελλήνων διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

Στις 9 Δεκεμβρίου και ημέρα Κυριακή ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός σύλλογος Ιτέας διοργανώνει εκδρομή στην Αθήνα. Συγκεκριμένα ο σύλλογος θα αναχωρήσει στις 05:45 πμ (η ώρα αναχώρησης θα τηρηθεί αυστηρώς) από το παλιό Δημοτικό σχολείο.

Στις 10:00 πμ άφιξη στην Αθήνα και επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων (είσοδος και ξενάγηση ελεύθερα). Κατόπιν θα υπάρχει ελεύθερη ώρα για φαγητό και καφέ και στις 18:00 μμ οι εκδρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση "Μαριχουάνα στοπ" στο θέατρο Γκάζι (τιμή εισιτηρίου παράστασης 15 ευρώ το άτομο).

Αναχώρηση από την Αθήνα στις 20:30 μμ και άφιξη στην Ιτέα στις 12:30 το βράδυ περίπου.
Η τιμή του εισιτηρίου για το λεωφορείο θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και τις 27 Νοεμβρίου στο τηλ 6932878948.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής