Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Πρωταθλήτριες Θεσσαλίας για 8η φορά οι Κορασίδες των Τιτάνων Παλαμά!!!!

Στο  κλειστό του Αλκαζάρ οι Τιτάνες Παλαμά ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού των Κορασίδων της ΕΣΚΑΘ κερδίζοντας στην παράταση με 48-57 τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά οι Τιτάνες δεν του επέτρεπαν να πάρει μια διαφορά ασφαλείας και το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όπου η ομάδα του Χαντζιάρα κατάφερε με δυο τρίποντα από την Μπακρατσή και την Τσάρη να ισοφαρίσει τον αγώνα να τον πάει στην παράταση κι εκεί φτιάχνοντας μια μικρή διαφορά με άλλα 2 τρίποντα της Τσάρη να κατακτήσει τελικά για ογδόη φορά τον τίτλο του Πρωταθλητή Θεσσαλίας!

Την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα έκανε το μέλος του Δ.Σ της ΕΣΚΑΘ κ. Βάιος  Φαλάγγας.

Ολυμπιακός Βόλου - Τιτάνες Παλαμά 48-57
Δεκάλεπτα:7-12, 22-15, 32-29, 42-42 , 48-57 παρ.

Διαιτητές:
Γερακίνης - Παζώλης













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής